Skip to content
Home » Archives for admin

admin

Feja në Shoqëri: Modeli Shqiptar!

“Të integrojmë shoqëritë përmës harmonisë dhe bashkëjetesës fetare: Modeli Shqiptar!” “Instituti i Bashkëpunimit për Integrim dhe Zhvilim” ICID Albania, ne bashkëpunim me MuzeunHistorik Kombëtar dhe Komunitetet e Besimit Fetar ne Shqiperi, organizuan KonferencënShkencore: “Të Integrojmë Shoqëritë përmes Harmonisë dhe Bashkëjetesës… Read More »Feja në Shoqëri: Modeli Shqiptar!