Friday, June 25, 2021

Latest Posts

NJOFTIM PËR SHTYP | Feja në Shoqëri: Modeli Shqiptar!

0
Instituti i Bashkëpunimit për Integrim dhe Zhvillim (ICID Albania) dhe me mbështetjen e Muzeut Hisotrik Kombëtar realizuan eventin e integruar: “Feja në...

Aktiviteti i Integruar i Përvitshëm

0
“Feja në Shoqëri: Modeli Shqiptar!”                    Aktiviteti i Integruar i Përvitshëm                         2019 ↪ EKSPOZITË ↪ VIZITA...

Konferenca Shkencore Ndërkombëtare

0
Konferenca Shkencore Ndërkombëtare: - 8 Maj,2019 “Të integrojmë shoqëritë përmës harmonisë dhe bashkëjetesës fetare: Modeli Shqiptar!”

Vizitat e ndërsjellta në institucionet e komuniteteve fetare dhe objektet e...

0
Veprimtaria: Vizitat e ndërsjellta në institucionet e komuniteteve fetare dhe objektet e kultit - 7 Maj,2019 Instituti i Bashkëpunimit...

Thirrje për takime individuale me aktorë kontribues dhe vendimarres lidhur me...

0
ICID Albania është duke zhvilluar takime individuale në terren dhe virtuale me aktorë publikë dhe jo publikë, kontribues dhe të prekur drejtperdrejt nga gjendja dhe zhvillimet e baseneve ujore

Together since 1999!

The "Institute of Collaboration for Integration and Development" was born as a result of the concrete initiative and action of a group of people with different political views, actual and former government representatives, different levels of scientific education and professions, places of origin and religious beliefs. All together, young men and women, all in the first steps of a path they all aspired to walk along. However, the movement spread from town to town, pursuing the historical values of cooperation, with the support of the political and governmental protagonists, personalities of science and arts, in national and local scale, the avalanche of initiatives involved high level political figures, mayors, prefects, religious leaders, leaders of political parties...

Archived gallery

Check our photo gallery with memories from our international projects

Our Projects

Call for Working Group Enrollment - Deadline: 13.12.2018 For the Project "River Basin Management & Trasparency", 4 volunteers are welcome to join our the Working Group Members of the Working Group, representatives of a CSO will...
Muzeu i Migracionit tregon historinë e personave migrantë të cilat kanë ikur dhe kanë ardhur në truallin shqiptar nërpërmjet një modeli gjithëpërfshirës, jopolitik dhe i aksesueshëm nga të gjithë. Ashtu nja institucion që e vendos historinë e...

Partners & Collaborators

EU delegation to Albania Westminister Foundation for Democracy Friedrich Ebert Stiftung Foundation Soros Albania NDI OSCE USAID